De partners van Retail Connected willen de Mirage Retail Group feliciteren met de opening van hun eerste Miniso winkel in Utrecht. Als Retail Connected-partners zijn wij trots dat wij mee mochten helpen om in een korte tijd de IT-architectuur voor Miniso klaar te maken.

De Mirage Retail Group is met Miniso een nieuwe formule gestart, waarvoor een nieuwe IT-architectuur nodig was. Mirage koos voor de basis van de architectuur van Big Bazar, omdat deze up-to-date, schaalbaar en flexibel is. De Retail Connected-partners hebben deze architectuur in 2 maanden uitgerold. Hiervoor wil Broad Horizon haar Retail Connected-partners, Collective en Cow Hills bedanken. Ook spreken wij een bijzonder dankwoord uit aan Wortell, voor de prettige samenwerking tijdens dit project.

Het overall-projectmanagement kwam voor de rekening van Broad Horizon. Voor ons was het de uitdaging om aan te voelen in welke opzichten Miniso anders is dan Big Bazar. Dit hebben we , door de onderlinge samenwerking tussen alle partners, in kaart gebracht en heeft geresulteerd in de IT-architectuur die er nu staat.

Wij wensen de Mirage Retail Group al het geluk toe met de Miniso-formule.