Partners

Retail Connected is een initiatief van onderstaande specialisten in de retail.

Broad Horizon

Broad Horizon helpt organisaties hun bedrijfs-, operationele en technologische systemen en modellen te transformeren naar het digitale tijdperk. Zo’n transformatie betekent een nieuwe kijk op bestaande businessmodellen. IT niet langer als enabler, maar steeds meer een bron van innovatie en structureel concurrentievoordeel. Hierbij is datagedreven denken en doen steeds belangrijker. Broad Horizon helpt dan ook met het ontsluiten, analyseren en toepassen van data voor strategische, tactische en operationele beslissingen. Hoe complexer de wereld wordt, hoe urgenter de ‘drive’ om continu aan te willen passen, te versimpelen en leren. De retailmarkt is een van onze focusmarkten waarbij we onze marktkennis combineren met de nieuwste technologie gericht op uw specifieke business vraagstukken. Dit betekent dat Broad Horizon een strategische partner is, die full service totaaloplossingen biedt. Wilt u weten wat Broad Horizon voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Telefoon: 088 008 3500, e-mail: info@broadhorizon.nl

Cowhills

Cow Hills Retail ontwerpt en ontwikkelt state-of-the-art retailsystemen voor centraal geleide winkelorganisaties in de non-food retailsector. De Fashion retailmarkt, gekenmerkt door kleur- en maatproblematiek, is daarbij ons specialisme. Voor de winkelformules hebben wij zeer gebruiksvriendelijke kassa software en administratieve software voor gebruik in de back office. Onze productset wordt gecompleteerd door software voor het hoofdkantoor van onze klanten van waaruit de filialen worden aangestuurd.
Cowhills is gevestigd in Maarn, telefoon: +31 (0)85 7734 500, email: info@cowhillsretail.com

Colleqtive

Colleqtive ontwikkelt Apps voor Retail. Onze Apps versterken het fysieke verkoopproces op de winkelvloer voor uw klanten en medewerkers. Apps kennen een tweetal grote voordelen:
1) Apps zijn bijzonder eenvoudig in gebruik
2) Apps hebben grote impact op de business en minimale impact op uw IT landschap.

Colleqtive levert een complete Zelfscan App waarmee uw klanten zelf artikelen kunnen scannen. Uw medewerkers krijgen sneller toegang tot verkoopinformatie via de Product App en Order Management App. Daarnaast kan met behulp van Apps de inventaris worden geteld, periodiek of op afroep. En met het krachtige ontwikkelplatform voor Android en iOS realiseert Colleqtive uw specifieke Retail Apps op maat, direct gekoppeld aan uw bestaande back office.
Colleqtive is gevestigd in Huizen, telefoon: +31 (0)84 87 00 424, email: info@colleqtive.com

Darwin Retail Planner

Darwin Retail Planner is een standaardoplossing voor non-food en fashion retailers. Het ondersteunt het planning proces met:
• Financial – merchandise planning
• Assortment planning
• Open to buy
• Markdown planning

Gebaseerd op Microsoft technologie biedt Darwin een bewezen en ‘best-practice’ cloud oplossing die door een groot aantal retailers met succes wordt ingezet. Darwin vervangt tijdrovende en foutgevoelige spreadsheets en zorgt ervoor dat Finance en Buying met dezelfde cijfers werken. Sturen op eindvoorraad en doorverkopen zorgen voor een hogere omzetsnelheid en betere marges.
Darwin Retail is gevestigd in Mijdrecht. Telefoon: +31 (0)297 364 960

Slimstock

Al bijna 30 jaar biedt Slimstock​ een complete oplossing voor het beheren en optimaliseren van voorraden. De sleutel van het succes ligt in de combinatie van het hebben van zowel kennis als ervaring om de theorie van het vakgebied te vertalen naar praktische oplossingen. Wereldwijd heeft Slimstock inmiddels ruim 1000 klanten, waaronder veel retailers en handelsbedrijven. Voor retailers biedt ze specialistische oplossingen voor forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie voor zowel DC, winkel als webshop. Elke dag werken er ruim 400 professionals met veel passie om klanten binnen food, fashion en non-food met Slim4 te laten outperformen.

Slimstock’s hoofdvestiging staat in Deventer. Daarnaast heeft zij ruim 20 andere vestigingen wereldwijd. Telefoon: +31(0)570 63 84 00, email: info@slimstock.com

Wolfpack

Wolfpack biedt met het Omnichannel Retail Platform (ORP), een softwareoplossing waarmee retailers hun voorraad, productinfo en bestellingen realtime via alle on- en offline verkoopkanalen kunnen beheren. ORP heeft bestaande connecties met toepassingen zoals Salesforce Commerce-, Service-, Marketing-Cloud, Magento, Cowhills POS en diverse ERP-systemen als SAP, Sage en Microsoft Navision. Nationale en internationale retailers zoals Open32, Denham en Cape Union Mart maken gebruik van de innovatieve software van Wolfpack. Wolfpack DCS (Wolfpack) heeft vestigingen in Amsterdam en Zuid-Afrika. Telefoon: +31 (0)20 8943772, email: info@wolfpack-dcs.com