Partners

Retail Connected is een initiatief van onderstaande specialisten in de retail.

Broad Horizon

Binnen de Broad Horizon Group helpt GreatCircle, samen met haar zusterbedrijven Breinwave en True, retailers met hun digitale transformatie. Als Microsoft Gold Certified Partner zijn wij specialist in het implementeren, optimaliseren en beheren van e-commerce-, applicatie- en werkplek landschap van onze klanten. Wij kijken samen met de klant hoe we waarde kunnen creëren door mensen, gegevens en processen met elkaar te verbinden. De basis hiervoor is het krachtige Microsoft platform: ERP en CRM (Dynamics 365), Advanced Analytics, Office 365 en Integratie. Binnen Retail Connected vertegenwoordigd GreatCircle ook de merken Breinwave en True. GreatCircle is gevestigd in Nieuwegein. Telefoon: +31(0) 88 0580 222, email: info@greatcircle.nl 

Cowhills

Cow Hills Retail ontwerpt en ontwikkelt state-of-the-art retailsystemen voor centraal geleide winkelorganisaties in de non-food retailsector. De Fashion retailmarkt, gekenmerkt door kleur- en maatproblematiek, is daarbij ons specialisme. Voor de winkelformules hebben wij zeer gebruiksvriendelijke kassa software en administratieve software voor gebruik in de back office. Onze productset wordt gecompleteerd door software voor het hoofdkantoor van onze klanten van waaruit de filialen worden aangestuurd.
Cowhills is gevestigd in Maarn, telefoon: +31 (0)85 7734 500, email: info@cowhillsretail.com

Colleqtive

Colleqtive ontwikkelt Apps voor Retail. Onze Apps versterken het fysieke verkoopproces op de winkelvloer voor uw klanten en medewerkers. Apps kennen een tweetal grote voordelen:
1) Apps zijn bijzonder eenvoudig in gebruik
2) Apps hebben grote impact op de business en minimale impact op uw IT landschap.

Colleqtive levert een complete Zelfscan App waarmee uw klanten zelf artikelen kunnen scannen. Uw medewerkers krijgen sneller toegang tot verkoopinformatie via de Product App en Order Management App. Daarnaast kan met behulp van Apps de inventaris worden geteld, periodiek of op afroep. En met het krachtige ontwikkelplatform voor Android en iOS realiseert Colleqtive uw specifieke Retail Apps op maat, direct gekoppeld aan uw bestaande back office.
Colleqtive is gevestigd in Huizen, telefoon: +31 (0)84 87 00 424, email: info@colleqtive.com

Darwin Retail Planner

Darwin Retail Planner is een standaardoplossing voor non-food en fashion retailers. Het ondersteunt het planning proces met:
• Financial – merchandise planning
• Assortment planning
• Open to buy
• Markdown planning

Gebaseerd op Microsoft technologie biedt Darwin een bewezen en ‘best-practice’ cloud oplossing die door een groot aantal retailers met succes wordt ingezet. Darwin vervangt tijdrovende en foutgevoelige spreadsheets en zorgt ervoor dat Finance en Buying met dezelfde cijfers werken. Sturen op eindvoorraad en doorverkopen zorgen voor een hogere omzetsnelheid en betere marges.
Darwin Retail is gevestigd in Mijdrecht. Telefoon: +31 (0)297 364 960

Slimstock

Al meer dan 25 jaar biedt Slimstock een complete oplossing voor het beheren en optimaliseren van voorraden. De sleutel van ons succes ligt in de combinatie van het hebben van zowel de kennis als de ervaring om de theorie van ons vakgebied te vertalen naar praktische software. Wereldwijd hebben we inmiddels ruim 850 klanten, waaronder veel retailers en handelsbedrijven. Voor retailers bieden we specialistische software voor forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie voor zowel DC, winkel als webshop. Elke dag werken ruim 260 professionals met veel passie om onze klanten binnen zowel de food, fashion als nonfood retail met Slim4 te laten outperformen op ons vakgebied. Slimstock is gevestigd in Deventer, telefoon: +31(0)570 63 84 00, email: info@slimstock.com

FlowFabric

Kenmerkend voor de retail & wholesale branche is dynamiek en innovatie. Wellicht is er geen andere sector waar de afgelopen 10 jaar meer businessmodellen plaats hebben moeten maken voor nieuwe modellen en initiatieven. FlowFabric helpt organisaties mee te bewegen in deze dynamiek. Met een uitgebreid scala aan oplossingen waarin domeinkennis en best practices van verschillende nationale- en internationale organisaties is verwerkt, worden retail en wholesale organisaties ondersteund in hun transformatie. Flowfabric is gevestigd in Amersfoort, telefoon +31 (0)33 744 00 04, email: info@flowfabric.com