Partners

Retail Connected is een initiatief van onderstaande specialisten in de retail.

Avanade

Bij Avanade is het onze visie om de wereld vooruit te helpen door de kracht van mensen en Microsoft. Door duizenden projecten hebben we bedrijven getransformeerd naar de digitale wereld. We hebben hen geholpen om boeiende ervaringen te creëren voor hun klanten en medewerkers. We hebben de kosten verlaagd, de productiviteit verhoogd, samenwerking mogelijk gemaakt en de flexibiliteit verbeterd – en uiteindelijk de prestaties verbeterd.

Avanade is de toonaangevende leverancier van innovatieve digitale, cloud- en adviesdiensten, brancheoplossingen en op design-led ervaringen op het Microsoft-ecosysteem. Onze professionals brengen een gedurfde, frisse manier van denken in combinatie met technologie, zakelijke en industriële expertise om een echte menselijke impact te hebben op onze klanten, hun klanten en hun werknemers. Wij zijn de kracht achter de Accenture Microsoft Business Group en helpen bedrijven om klanten te binden, medewerkers te empoweren, operaties te optimaliseren en producten te transformeren, gebruikmakend van het Microsoft-platform. Avanade heeft 50.000 professionals in 26 landen en biedt klanten onze beste ideeën door middel van een samenwerkingscultuur die diversiteit hoog in het vaandel heeft staan en een afspiegeling is van de gemeenschappen waarin we actief zijn. Avanade, dat in handen is van Accenture, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation en is één van de launching partners van Microsoft Cloud for Retail.

 

Avanade is gevestigd in Amsterdam. Telefoon: +31(0) 20 794 6222

Cowhills

Cow Hills Retail ontwerpt en ontwikkelt state-of-the-art retailsystemen voor centraal geleide winkelorganisaties in de non-food retailsector. De Fashion retailmarkt, gekenmerkt door kleur- en maatproblematiek, is daarbij ons specialisme. Voor de winkelformules hebben wij zeer gebruiksvriendelijke kassa software en administratieve software voor gebruik in de back office. Onze productset wordt gecompleteerd door software voor het hoofdkantoor van onze klanten van waaruit de filialen worden aangestuurd.
Cowhills is gevestigd in Maarn, telefoon: +31 (0)85 7734 500, email: info@cowhillsretail.com

Colleqtive

Colleqtive ontwikkelt Apps voor Retail. Onze Apps versterken het fysieke verkoopproces op de winkelvloer voor uw klanten en medewerkers. Apps kennen een tweetal grote voordelen:
1) Apps zijn bijzonder eenvoudig in gebruik
2) Apps hebben grote impact op de business en minimale impact op uw IT landschap.

Colleqtive levert een complete Zelfscan App waarmee uw klanten zelf artikelen kunnen scannen. Uw medewerkers krijgen sneller toegang tot verkoopinformatie via de Product App en Order Management App. Daarnaast kan met behulp van Apps de inventaris worden geteld, periodiek of op afroep. En met het krachtige ontwikkelplatform voor Android en iOS realiseert Colleqtive uw specifieke Retail Apps op maat, direct gekoppeld aan uw bestaande back office.
Colleqtive is gevestigd in Huizen, telefoon: +31 (0)84 87 00 424, email: info@colleqtive.com

Darwin Retail Planner

Darwin Retail Planner is een standaardoplossing voor non-food en fashion retailers. Het ondersteunt het planning proces met:
• Financial – merchandise planning
• Assortment planning
• Open to buy
• Markdown planning

Gebaseerd op Microsoft technologie biedt Darwin een bewezen en ‘best-practice’ cloud oplossing die door een groot aantal retailers met succes wordt ingezet. Darwin vervangt tijdrovende en foutgevoelige spreadsheets en zorgt ervoor dat Finance en Buying met dezelfde cijfers werken. Sturen op eindvoorraad en doorverkopen zorgen voor een hogere omzetsnelheid en betere marges.
Darwin Retail is gevestigd in Mijdrecht. Telefoon: +31 (0)297 364 960

Slimstock

Al bijna 30 jaar biedt Slimstock​ een complete oplossing voor het beheren en optimaliseren van voorraden. De sleutel van het succes ligt in de combinatie van het hebben van zowel kennis als ervaring om de theorie van het vakgebied te vertalen naar praktische oplossingen. Wereldwijd heeft Slimstock inmiddels ruim 1000 klanten, waaronder veel retailers en handelsbedrijven. Voor retailers biedt ze specialistische oplossingen voor forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie voor zowel DC, winkel als webshop. Elke dag werken er ruim 400 professionals met veel passie om klanten binnen food, fashion en non-food met Slim4 te laten outperformen.

Slimstock’s hoofdvestiging staat in Deventer. Daarnaast heeft zij ruim 20 andere vestigingen wereldwijd. Telefoon: +31(0)570 63 84 00, email: info@slimstock.com

Wolfpack

Wolfpack biedt met het Omnichannel Retail Platform (ORP), een softwareoplossing waarmee retailers hun voorraad, productinfo en bestellingen realtime via alle on- en offline verkoopkanalen kunnen beheren. ORP heeft bestaande connecties met toepassingen zoals Salesforce Commerce-, Service-, Marketing-Cloud, Magento, Cowhills POS en diverse ERP-systemen als SAP, Sage en Microsoft Navision. Nationale en internationale retailers zoals Open32, Denham en Cape Union Mart maken gebruik van de innovatieve software van Wolfpack. Wolfpack DCS (Wolfpack) heeft vestigingen in Amsterdam en Zuid-Afrika. Telefoon: +31 (0)20 8943772, email: info@wolfpack-dcs.com