Events

De partners van Retail Connected organiseren diverse kleine en grote evenementen over onderwerpen die interessant zijn voor de IT managers van grote en kleine Retail en Fashion bedrijven. Op deze pagina vindt u een overzicht van de geplande events.

Ronde tafel AI in Retail

Donderdag 12 maart 2020

Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coranavirus hebben wij besloten de ronde tafel sessie van 12 maart af te lassen. Conform de richtlijnen van het RIVM kunnen dergelijke bijeenkomsten weliswaar gewoon doorgang vinden, maar omdat ons al enkele vragen bereikten hebben we het zekere voor het onzeker genomen. Gezien het enthousiasme voor deze sessie zullen we later in het jaar kijken hoe we deze sessie weer op de agenda kunnen zetten.

Retail Connected, 3e editie

Donderdag 14 mei 2020

Donderdag 14 mei organiseren we de 3e editie van Retail Connected. Zet de datum alvast in uw agenda. 

Uw Omnichannel architectuur

Donderdag 8 oktober 2020

Donderdag 8 oktober organiseren we een ronde tafel over uw omnichannel architectuur. Zet de datum alvast in uw agenda.

Donderdag 23 mei 2019:

2e editie Retail Connected

Wij kijken terug op een geslaagde tweede editie van het Retail Connected event op 23 mei 2019. Een dag met veel informatie over technologische ontwikkelingen, vernieuwde inzichten hoe retailers in de wereld zich aanpassen en praktische informatie hoe data en technologie uw promotieproces naar een hoger plan kan tillen. In onderstaande blogs leest u over de onderwerpen van deze dag. 

Onderstaand filmpje geeft een sfeerimpressie van deze geslaagde dag. 

Wilt u van gedachten wisselen wat Retail Connected voor u kan betekenen? Of welke oplossing uw promotieproces kan verbeteren. Neem dan contact op met Bianca van der Woude, Industry Lead Retail, bianca.vanderwoude@greatcircle.nl of bel 06 57 10 59 03

Impressie Retail Connected 2019

Nieuws

Bestelboek eruit, retail applicatie erin

Bestelboek eruit, retail applicatie erin

Heeft jouw bedrijf meerdere filialen? Dan is het bestel- en voorraadmanagement ongetwijfeld geregeld vanuit het hoofdkantoor. Je hebt het daar prima op orde, maar in de filialen ontbreekt het overzicht vaak nog. De filiaalmanager wil graag weten wat zijn voorraad...

Lees meer

Contact

Neem contact met ons op via contactformulier, telefoon of email.
Geef alstublieft zo duidelijk mogelijk aan waarover u contact wilt opnemen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u door de juiste persoon wordt benaderd.

Contactgegevens

Retail Connected
Ringwade 43
3439 LM Nieuwegein
+31 88 0580 222
retailconnected@broadhorizon.nl

*

*
*

GreatCircle