Retail Connected is een partnership van IT-leveranciers die gestandaardiseerde, schaalbare en beheersbare oplossingen voor de retailmarkt bieden van kassa’s tot slimme oplossingen in de winkels. Partners van Retail Connected zijn; Slimstock, Darwin Merchandise Planner, Colleqtive, Wolfpack en Cow Hills.

Nu Retail steeds mondialer wordt en Avanade de grootste toegewijde wereldwijde partner van Microsoft is en één van de launching partners van Microsoft Cloud for Retail, vormt Avanade de perfecte opvolger van de voormalige Microsoft-partner die onlangs is teruggetreden.

Begonnen in april 2000 als een joint venture tussen Accenture en Microsoft, had Avanade één doel: innovatieve diensten en oplossingen leveren aan ondernemingen over de hele wereld met behulp van het Microsoft-platform. Avanade is de grootste toegewijde wereldwijde partner van Microsoft en werd onlangs uitgeroepen tot Microsoft 2021 Global Alliance SI Partner of the Year – de 16e keer dat zij deze erkenning ontving. Met één van de grootste aantallen door Microsoft gecertificeerde professionals wereldwijd.

‘Retail Connected stelt zich als doel een Seamless Retail Solution aan te bieden en met de komst van Avanade versterken we onze propositie wereldwijd. Binnen Retail Connected waren we op zoek naar een partner om onze vorige Microsoft Partner op te volgen en vooral een partner die wereldwijd opereert. Met Avanade hebben wij de missing link ingevuld met een oplossing die kan worden gezien als 100% Microsoft.’ aldus Herold van de Brug, Sales Director Cow Hills

“Alle sterke partners binnen Retail Connected hebben best-of-breed oplossingen. Avanade als de partner voor Microsoft Cloud for Retail en hun eigen oplossingen verstreken deze best-of-breed oplossingen om samen te werken als een naadloze retail oplossing. Onze ambitie is om de grootste speler te zijn in de markt met Microsoft Cloud for Retail. De samenwerking met Retail Connected versterkt onze positie op de internationale markt.” aldus Bianca van der Woude, Industry Lead Retail bij Avanade Nederland.

Over Avanade

Avanade is de toonaangevende leverancier van innovatieve digitale en cloud- en adviesdiensten, brancheoplossingen en op design-led ervaringen in het hele Microsoft-ecosysteem. Onze professionals brengen een gedurfde, frisse manier van denken in combinatie met technologie, zakelijke en industriële expertise om een ​​echte menselijke impact te hebben op onze klanten, hun werknemers en hun klanten. Wij zijn de kracht achter de Accenture Microsoft Business Group en helpen bedrijven om klanten te binden, medewerkers te empoweren, operaties te optimaliseren en producten te transformeren, gebruikmakend van het Microsoft-platform. Avanade heeft 50.000 professionals in 26 landen en biedt klanten onze beste ideeën door middel van een samenwerkingscultuur die diversiteit hoog in het vaandel heeft staan ​​en een afspiegeling is van de gemeenschappen waarin we actief zijn en een echte menselijke impact maken bij onze klanten, hun werknemers en hun klanten.

Meer informatie over Avanade. Neem contact op met Bianca van der Woude, Industry Lead Retail. Mobiele nummer +31 (0)6 5710 5903