Jan-Willem Boerhout, Digital Transformer met focus op retail

Jan-Willem Boerhout treedt tijdens Retail Connected op als dagvoorzitter en spreker. Met zijn passie voor retail en een gezonde dosis humor inspireert hij nationale en internationale retailers om een succes te maken van hun digitale transformatie.

Jan-Willems carrière omvat relationship management systems, decision support systems, business intelligence systems en bovenal winkelautomatisering. Hij heeft verschillende management en adviseurs functies vervuld bij onder andere ACNielsen, BSO/Origin en NCR. Als oprichter van tND Retail heeft Jan-Willem gewerkt met directies van diverse nationale en internationale retailketens, waaronder Rituals. In 2014 werd hij voor zijn werkzaamheden bij Rituals bekroond tot IT Hero 2014. Jan-Willem staat bekend als een ervaren, pragmatische, ‘beide-benen-op-de-grond’, humoristische Digital Transformer met focus op retail.

Zijn presentatie zal gaan over Master Data Management. Master data management (MDM) is de key voor succesvol Omnichannel. Als retailer moet je kunnen vertrouwen op juiste stamgegevens over producten, winkels, leveranciers, personeel en schaplocaties, als basis voor een geoliede supply chain. In zijn presentatie zal Jan-Willem uitleg geven hoe je master data management goed kunt verankeren in je organisatie, waardoor het meer is dan een software implementatie. Hij geeft hierbij praktijkvoorbeelden van de MDM implementatie zoals hij deze onder andere gedaan heeft bij Rituals Cosmetics.