Ronde tafel Voorraadoptimalisatie

Donderdagmiddag 3 oktober van 13.30 – 17.00 uur organiseren Slimstock, Colleqtive en Darwin inhoudelijke ronde tafel sessies met medewerking van Blokker en Zeeman. Tijdens de Ronde tafel sessies komen diverse facetten van voorraadoptimalisatie aan bod. Er wordt onder andere ingegaan op de veranderende rol van de planner, op strak budgetteren en de groeiende behoefte om continu actueel inzicht te hebben in de supply chain.

Dit event zal plaats vinden op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol. We eindigen de dag met rondleiding door Microsoft op de Innovation Alley.
De agenda ziet er als volgt uit:

  • 13:30 – 13:45 Ontvangst
  • 13:45 – 14:15 Opening
  • 14:15 – 17:00 Ronde tafel sessie 1, 2 en 3 en wrap-up
  • 17:10 18:05 Rondleiding 1 en 2 (optioneel, ca. 35 min per rondleiding)
  • 17:10                 Borrel

Klik hier om je direct aan te melden.

Er vinden 3 ronde tafel gesprekken plaats. Het gezelschap wisselt telkens van tafel zodat alle facetten aan bod komen. De ronde tafels worden als volgt vorm gegeven:

Ronde tafel 1

Hosts: Rutger Schepers (Supply Chain Manager Blokker) en Peter Bocken (Slimstock)

Inhoud: De complexiteit van de PLC- en bestelprocessen zorgt er binnen Blokker voor dat het volledige takenpakket van de planner zowel operationeel als tactisch werk bevat. Deze veranderingen vragen meer en meer om een analytisch en sociaal/communicatief profiel. Past een end-to-end plannermodel nog wel voor (middel)grote en complexe organisaties? Wat is het ideale profiel van de planner? Welke taken lenen zich voor uitbesteding?

Ronde tafel 2

Hosts: Schelte Halma (Manager Global Supply Chain & Logistics Zeeman textielSupers) en Zees de Baat (Darwin)

Inhoud: De omzet en het resultaat van Zeeman laten jaarlijks een groei zien. Het nieuwe bij Primark is er wel af. Klanten kopen liever vertrouwd bij Zeeman. Het herstel van de economie vindt zijn weg naar alle lagen van de bevolking. Daar profiteert ook Zeeman van. Een kwestie van geluk hebben of het gevolg van hard werken en je processen op orde hebben? Scherp budgetteren, strak monitoren van omzet en marge en alert op voorraad sturen maken het verschil tussen winst of verlies.

Ronde tafel 3

Hosts: Jean-Pierre Bakker (CEO van Newco) en Niels van Golden (Colleqtive)

Inhoud: Newco rolt momenteel een replenishment systeem uit bij benzinepompen op basis van een uniek consignatie-model. Er is een technisch hoogwaardige architectuur nodig om dagelijks actuele verkoopinformatie te krijgen. Bij het op afstand besturen van de keten is actueel inzicht via medewerkers en een accurate winkelvoorraad van cruciaal belang. Tellen wordt daarbij belangrijker dan bestellen. Winkel Apps en Portalen leveren actueel inzicht.

Wil je meepraten en samen met vakgenoten inhoudelijk de diepte in gaan over bovenstaande onderwerpen? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Er is gezien de setting plek voor maximaal 30 mensen.

aanmelden

*

*
*
*
*
Akkoord met de privacy voorwaarden*