Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coranavirus hebben wij besloten de ronde tafel sessie van 12 maart af te lassen.

Conform de richtlijnen van het RIVM kunnen dergelijke bijeenkomsten weliswaar gewoon doorgang vinden, maar omdat ons al enkele vragen bereikten hebben we het zekere voor het onzeker genomen.

Gezien het enthousiasme voor deze sessie zullen we later in het jaar kijken hoe we deze sessie weer op de agenda kunnen zetten.

Retail Connected partners Colleqtive, Broad Horizon en Slimstock houden op donderdag 12 maart drie inhoudelijke ronde tafel sessies over het gebruik van Artificial Intelligence binnen retail. Er wordt onder andere ingegaan op nieuwe patronen om winkelprocessen te optimaliseren, datastrategie en de mogelijkheden van AI binnen voorraadoptimalisatie.

Dit event zal plaats vinden op het kantoor van Broad Horizon, Ringwade 43, 3439 LM Nieuwegein. Er vinden 3 ronde tafelgesprekken plaats waarbij het gezelschap telkens door wisselt, zodat alle facetten aan bod komen.

De agenda ziet er als volgt uit:

  • 13:00 – 13:20 Ontvangst
  • 13:20 – 13:50 Inleiding en voorstellen hosts ronde tafel
  • 14:00 – 15:00 Ronde tafel sessie 1
  • 15:00 – 16:00 Ronde tafel sessie 2
  • 16:00 – 17:00 Ronde tafel sessie 3
  • 17:00 – 17:15 Wrap up
  • 17:15 Borrel

Klik hier om je meteen aan te melden!

Broad Horizon – Peter Reddering

Voor je aan de slag kunt met data en AI in retail zul je eerst moeten kijken naar je datastrategie. Iedere retailer heeft de beschikking over een grote hoeveelheid data, uit interne systemen of van externe partijen, maar hoe zet je deze data slim in? En wat vraagt dit van je organisatie? Peter Reddering van Cmotions neemt je tijdens deze ronde tafel mee hoe je een datastrategie kunt implementeren aan de hand van tal van praktische retail voorbeelden.

Cmotions is onderdeel van Broad Horizon. Cmotions maakt gebruik van advanced analytics en data science om ontwikkelingen te verklaren en te voorspellen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Hierdoor kun je zorgen voor de optimale inzet van mensen, processen en middelen en het bereiken van bedrijfsdoelen.

Colleqtive – Niels van Golden

Met behulp van Microsoft AI Labs onderzoekt Colleqtive – Apps for Retail – nieuwe patronen om winkelprocessen te optimaliseren. Tijdens deze ronde tafelsessie worden de toepassing van AI, specifiek gericht op inventory management op de winkelvloer, besproken, waaronder: Smart cycle counts, het bepalen van optimale steekproeven bij goederenontvangst, het voorspellen van gebruiksgedrag, het sturen van winkelmedewerkers, de controleprocessen om stock level inaccuracy op de winkelvloer te voorkomen en het actief signaleren van excepties in de winkelvoorraad.

Colleqtive – Apps for Retail – vereenvoudigt het werk voor uw medewerkers op de winkelvloer. Via een toegankelijke App komen informatiestromen rondom toekomstige leveringen, goederenontvangst, replenishment en inventarisatie samen en ontstaat grip op de winkelvoorraad. Dit vormt de basis voor het optimaliseren van het omnichannel supply chain proces.

Slimstock – Peter Bocken en Steven Pauly
Artificial Intellegence wordt de komende jaren dé gamechanger binnen retail. Door alle succesverhalen er omheen zijn we snel geneigd ook de link naar voorraadoptimalisatie te maken. Maar kan dit wel? Tijdens deze ronde tafel wordt gekeken naar de mogelijkheden van AI binnen voorraadoptimalisatie, nu en in de toekomst. Tevens wordt besproken wat er in de praktijk precies nodig is om optimalisaties met behulp van AI te doen slagen.

Slimstock is dé wereldwijde expert op het gebied van forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie. Om klanten nog meer concurrentievoordeel te geven, heeft Slimstock een researchafdeling opgericht, die door middel van data science en geavanceerd modelleren steeds op zoek gaat naar verdere optimalisatie binnen dit vakgebied.

Meld je nu aan voor deze ronde tafel!

*

*
*
*
*
Akkoord met de privacy voorwaarden*